Vores produkter

At sælge sin plads er ofte en utrolig svær beslutning for livet som campingpladsejer fylder jo både erhvervsmæssigt og privat. Det er ikke kun et job man siger farvel til, det er både arbejde, bolig og ofte landsdel, der bliver nyt.
Vi har opdelt vores produkter i 3:

1. I kommer i en database som sovende medlem - ingen forpligtelser, vi ved blot, at I muligvis vil sælge, hvis den rette køber dukker op.2. I kan vælge at indgå en mægleraftale med os, pladsen vurderes, og vi laver salgsmateriale, men I forbliver stadig anonyme.3. Vi laver en mægleraftale, pladsen vurderes, og vi laver salgsmateriale, og I bliver præsenteret på vores hjemmeside og facebookside

Ønsker man en gennemgang og vurdering af sin plads, kommer vi gerne forbi og tager en snak. Vi påregner at bruge et par timer på gennemgang af pladsen, og derefter tager vi hjem og gennemgår regnskaber og på baggrund af disse oplysninger fremkommer vi skriftligt med vores bud på, hvad pladsen kan sælges for.
Prisen for en salgsvurdering er kr. 5.000,-. Ønsker man efterfølgende at indgå en aftale med Campingmæglerne om salg af pladsen bortfalder dette beløb.