Campingplads direkte på stranden!

Salg af campingpladser

Pladsen:

Spændende plads til salg med unik beliggenhed lige ned til vandet. Denne skønne plads tilbyder sine gæster at campere næsten lige, hvor de har lyst, for her er der nemlig ingen nummererede pladser!

Pladsen råder over 117 enheder – de fleste med udsigt til vandet, 18 lyse og hyggelige hytter og 5 campingvogne, som også har udsigt til vandet. Hytterne bliver flittigt brugt af familier i højsæsonen og af både grupper og lejrskoler uden for sæsonen.

Pladsens sanitetsbygninger, som er fra 2014, er flotte, indbydende og rengøringsvenlige. På pladsen finder man også butik og fællesstue med Wi-fi. 

En gang om året afholdes der i umiddelbar nærhed af pladsen en stor begivenhed, som kræver en del ressourcer, og man har derfor i den periode brug for ekstra personale. Denne begivenhed giver en god indtægt for pladsen, da nuværende ejere har valgt at servicere de besøgende med både mad og drikke i diverse boder.

Selve pladsen er beliggende et par km. fra en hyggelig havn med butikker og restauranter, og er man interesseret i golf ligger en fin golfbane også et par km fra pladsen.

Området, hvor pladsen ligger, er et yndet turistområde, og pladsen har en rigtig god økonomi. Minimum egenkapital Kr. 2,5 million. 

Yderligere information om denne skønne plads kan ske ved henvendelse til Campingmæglerne.

Vi gør opmærksom på, at billederne på denne side ikke er fra ovenstående campingplads!