Pension Stenvang - Samsø

Hyggeligt pensionat beliggende på den fantastiske ø Samsø.

Stedet:

Pension Stenvang er ikke kun et pensionat, men stedet rummer flere bygninger, der fungerer som overnatningssted for bla. familiearrangementer og lejrskoler. Derudover kan man på stedet afholde fester med op til 60 gæster. Bente som ejer stedet er uddannet kok, og står derfor gerne for menuen. Bente laver også mad ud af huset, og så er der selvfølgelig altid mad til gæsterne i pensionatet. Booker man et familiearrangement på stedet, kan man vælge om opholdet skal være med eller uden forplejning. Ud over de forskellige huse, så er der på ejendommen også opført 6 hytter. Alt i alt en ejendom der rummer rigtig mange muligheder, det er bare fantasien der sætter grænser. 

Pension Stenvang ligger på en stor naturgrund ude på landet, hvor der både er plads til aktiviteter for hele familien og rolige stunder for dem, der trænger til afslapning. Stranden ligger blot 800 meter fra pensionatet, hvor der hører et lille privat strandstykke til.

Der er ca. 2,4 ha jord, og stedet byder på både stor legeplads, boldbane og dyrefold.

Kontakt Campingmæglerne for yderligere informationer om stedet.

Pension Stenvang har ca. 800 m fra pladsen et lille stykke jord direkte ud til vandet. Her kan evt. afholdes yoga, mindfulness, picnic etc. Stykket er fredet, og man ikke benytte det til andre formål end kortvarige arrangementer.

Bente har valgt at frasælge de ældste hytter, så hyttebyen består af 6 gode hytter.

Privaten:

Privaten er på ca. 130 m2 og er beliggende i på 1. sal i den ene ejendom. 

Pris: Kr. 5.200.000,-