Kaløvig Camping

Liebhaver bolig og camping

Pladsen:

Ønsker man en campingplads nær Århus, så er Kaløvig Camping en af de smukkeste pladser i området, hvor udsigten og pladsen må betegnes som liebhaveri.

Kaløvig Camping har tilladelse til 125  pladser inkl. hytter. 25 enheder er udlagt som komfortpladser.
Der forefindes 12 hytter – alle med bad og toilet. De 6 af hytterne ligger med den smukkeste udsigt over landskabet og Kalø Vig. I Caféen serveres alm. Cafémad og drikkevarer + kaffe.

På hele pladsen er der adgang til 10 amp. Der benyttes Nextstay som bookingsystem.

Pladsen har vinteråbent for gæster, der på forhånd har meldt deres ankomst. Der bliver ligeledes udlejet hytter om vinteren.

Selve pladsen ligger som en naturlig del af landskabet mellem store træer og bakker. Her er både hyggelige pladser til telte og til campingvogne.

I den ene længe er et stor lokale samt industrikøkken som kan bruges til udlejning til fester og andre arrangementer, eller hvis man ønsker det, benytte stedet til restaurant. Derudover er der en dejlig solopvarmet pool og en fin legeplads. På den anden side af vejen er der udlagt en krolfbane, hundelufteområde og boldbane. Derfra er der også direkte adgang til vandet.

Kontakt Campingmæglerne for yderligere informationer om pladsen.

Boligen:

Privatboligen er beliggende i stuen og på 1. sal og er på ca. 218 m2 og indeholder 2 værelser, soveværelse, stue, køkken/alrum og 2 badeværelser.

Renoveret i 2006.

Udbetaling min. Kr. 3,5 - 4 mio.