Stor velholdt plads i Sønderjylland!

Pladsen:

Frigård Camping ligger i Kollund, i en mangfoldig natur med skov og strand og tæt ved både Flensborg Fjord og Flensborg by. Pladsen er beliggende kun 3 km fra den dansk/tyske grænse ved Kruså, ikke langt fra et utal af shopping- og udflugtsmuligheder i både Danmark og Tyskland.

Frigård Camping råder over 700 pladser og 31 antal hytter.

 Derudover er der stort fælleshus, som kan rumme 80 personer. De 4 stk. femstjernede servicebygninger er inddelt i hhv. opdelte herre- og dame afdelinger, familiebade, puslerum og børnebade. 2 store legepladser, stort swimingpool med tilhørende børnepool, grillbar, udendørs grillområder, udendørs vaskeområder, butik samt reception.

Pladsen fremstår overalt velplejet og alle servicebygninger er holdt i samme stil, hvilket giver et harmonisk billede af pladsen.

Langs østsiden af pladsen findes et stort grønt område, som i dag bruges til bla. hundelufteområde. Fra pladsen er der ca. 200 meter til stranden, som man finder på den anden side af Fjordvejen

Pladskort Frigård Camping

Billeder fra pladsen:

Bolig og by:

På 1. salen af hovedbygningen er selve privatboligen beliggende. En stor dejlig og lys bolig på 135 m2, med stort køkken/alrum, stue, værelse og badeværelse. Derudover er der på samme etage en stor personale bolig, som man let kan inddrage i privatboligen, hvis man har brug for yderligere plads. 

Frigård Camping er beliggende i Aabenraa kommune og tæt på Kruså by, hvor man finder dagligvare forretninger og skoler (Bov). Der er ligeledes en folkeskole i Kollund, hvor børnene kan gå til og med 6. klasse .  Har man større børn byder Aabenraa på både gymnasier og handelsskoler. Det nye supersygehus er ligeledes beliggende Aabenraa. For yderligere information om kommunen se www.aabenraa.dk/.

Pris: kr. 33.000.000,-

Salgsmateriale kan rekvireres mod dokumentation af nødvendig kapital.