Dragstrup Camping

Familiecamping på Mors

Pladsen:

Dragstrup Camping er beliggende midt på det skønne Mors – Limfjordens perle! 

Pladsen er godkendt til 225 enheder og har fine service bygninger, 2 legepladser, swimmingpool, egen Put & Take Sø og er omgivet af et fredet areal, som er ideel til dyrehold. Det samlede areal er på 11 Ha. Pladsen drives af et ægtepar, som også kræser for deres gæster med friskbagt morgenbrød og let grillmad. I weekenden og i højsæsonen åbnes den lille bar, så gæsterne har mulighed for at sidde og hygge sig sammen i fællesstuen. Der er fine legemuligheder for børn både indendørs og udendørs med bl.a. 12 hullers minigolf. Derudover råder pladsen over 6 hytter og 1 mobilhytte.

Kontakt Campingmæglerne for yderligere information. 

Pladskort Dragstrup Camping

Billeder fra pladsen:

Bolig og by:

Privatboligen er på 154 m2 og indeholder 3 værelser, stort badeværelse, pænt køkken, bryggers, spisestue, stue med pejs og lille kontor. Ønsker man mere plads, er der mulighed for at inddrage 1. salen til bolig.

Dragstrup Camping er beliggende midt mellem Nykøbing på Mors og Thisted i Thy. Der er gode muligheder for familier med børn, da der er folkeskole/friskole i Øster Jølby og mulighed for videreuddannelse i både Nykøbing og Thisted. Begge byer byder på gode indkøbsmuligheder, fitnesscentre, restauranter m.m.