Pragtfuldt beliggende ud til Sønderborg Bugt

Pladsen:

Broager Strand Camping er beliggende på Broager Land, som er en halvø i Sønderjylland ved Flensborg Fjord. Pladsen er en flot og naturskøn plads beliggende direkte på Gendarmstien, med havblik og skov i baghaven. Pladsen er optimal for folk med interesse i søsport og fiskeri. Der er bådslip, aflåst bådplads og badebro.

Pladsen har 3 stjerner og er registreret til 130 enheder og 5 hytter. Alle familierum er totalrenoveret i 2008. Toiletbygning er fra 2014 og hænger sammen med hovedbygningen. Der er sideløbende lavet udendørskøkken, fiskekøkken, kemitoilet, autocamper tømningsplads og vaskehus.

I hovedbygningen er der 150 kvm selskabslokaler, som kan udlejes til op til 100 personer, med tilhørende anretterkøkken og industriopvaskemaskine. Når det ikke udlejes, bruges det som tv-stue, spisested for vandrere og teltfolk. 

Kontakt Campingmæglerne for yderligere informationer om pladsen.

Bolig:

Med indgang i direkte forbindelse til butikken ligger en stor beboelse på over 200 kvm. Indeholdende:     7 værelser inkl. stue og kontor, 3 badeværelser, stort køkken alrum og funktionelt bryggers Hele beboelsen er renoveret i 2006/2007 og er for alle praktiske formål indflytningsklar. 4 børneværelser og 2 badeværelser kan evt. omdannes til udlejning på førstesalen med separat indgang.

Pris: Kr. 5.200.000,-