Billedet viser privatboligen

Pladsen:

Sønderho Ny Camping er for dem der ønsker at bosætte sig på en fantastisk skøn ø. Fanø er en 56 kvadratkilometer stor, langstrakt sandø i Vadehavet ud for Esbjerg og besøgt af rigtig mange turister i løbet af sommeren. Sønderho Ny Camping ligger på den sydlige del af Fanø med udsigt ud til det smukke Vadehav. Pladsen har 170 enheder, swimmingpool og flere heste som udlejes til diverse ride-arrangementer. Astrid og Gunnar som har drevet pladsen siden 1997 har lavet meget ved pladsen, men det hele kunne godt trænge til en kærlig hånd, så er man ikke bange for at smøge ærmerne op og trække i arbejdstøjet, ville det give pladsen et løft.

Billeder fra pladsen:

Bolig og by:

Fanø har igennem historien været præget af søfart, men domineres i dag hovedsagelig af turisme. Lokalbefolkningen ernærer sig almindeligvis ved turisterhvervet eller tager færgen til Esbjerg for at arbejde dér. Turistattraktionerne er bl.a. stranden og naturen, deriblandt udflugter til Vadehavet.

Der er gode muligheder for at finde rav og det rige dyreliv på Fanø omfatter blandt andet et mylder af vilde kaniner. 

Fanø er også en del af Nationalpark Vadehavet. Den danske del af Vadehavet blev optaget på UNESCOs verdensarvslisten i 2014.

Selve boligen er på ca. 150 m2 og ligger i et charmerende hus med stråtag. Nedenfor er tilført billeder fra privaten. 

Billeder af bolig:

Pris: Kr. 5.500.000,-