Glyngøre Camping og Hytteby

Pladsen:

Glyngøre Camping og Hytteby er mere end “bare” en campingplads. På de 9 Ha. jord byder pladsen på alt hvad man kan ønske sig af Country stemning, da den nuværende ejer har valgt at omdanne en del af pladsen til en Country og Western by med hytter, boder, og flere store festivaltelte. Hvert år afholdes 2-3 store festivaler, hvor der spilles musik og danses linedance. Det vil sige, at man ud over at være campingmutter og campingfatter også har mulighed for at vedblive med at afholde disse arrangementer, som er utrolig populære og fylder pladsen med glade gæster – se evt. pladsens facebooksider. Selve campingpladsen har 280 enheder, men har kapacitet til 450 enheder. Der er gode facilitetbygninger og et stort overdækket swimmingpool. Derudover er der en dejlig legeplads og klappegeder. Ca. 1 km. fra pladsen kommer man ud til en af de bedste sandstrande i Danmark direkte ud til Limfjorden. Limfjordsøen Fur og Legind Bjerge på Mors er ligeledes skønne naturområder tæt på pladsen.  

Kontakt Campingmæglerne for yderligere info. om pladsen.

Billeder af pladsen:

Bolig og by:

Til pladsen hører en dejlig stor privatbolig beliggende på 1. sal af hovedbygningen med udsigt over pladsen og indkørslen, samt en stor ugenert tagterrasse. 

Glyngøre by er en hyggelig fiskerby, med dejlige restauranter og hyggelig stemning. Vil man til en lidt større by er der kun ca. 10 km. til Nykøbing Mors, som byder på mange special butikker, spisesteder og gode skoler. 

 

Pris: Kr. 8.125.000,-