Fornæs Camping er en rigtig flot plads med ca. 290 pladser, 2 servicebygninger, hytter i forskellige kategorier, swimmingpool, stor legeplads og minigolf.

Fine muligheder for at fiske og dykke direkte fra pladsen.

Pladsen:

Pladsen er beliggende direkte ned til vandet, med god udsigt fra de fleste pladser. De 2 servicebygninger er velholdte og ved hver servicebygning er ligeledes et flot udekøkken med spisepladser, hvoraf man på den ene kan sidde og kigge ud over vandet. 

For børnene er der gode legemuligheder på den store fine legeplads, og på pladsen finder man ligeledes en 18-hullers minigolfbane. Skal der holdes arrangementer følger et stor flot partytelt med i handlen. 

Er man til dykning tilbyder pladsen opbevaring af dragter og påfyldning af flasker, og er man til fiskeri, er der fine muligheder for at rense sine fisk i et fiskekøkken og efterfølgende få frosset sine fisk ned. 

Hytterne er opdelt som følger: 

  • 4 stk. luksushytter med bad og toilet
  • 3 stk. type 3 med koldt og varmt vand
  • 6 stk. type 2 med koldt vand (nye vinduer medfølger)
  • 3 stk. type 1 hytter

I forbindelse med reception/information ligger butikken, og der er ligeledes mulighed for at nyde et måltid mad i en hyggelig cafe, som i dag er bortforpagtet. 

Pladskort Fornæs

Privaten:

Privatboligen på ca. 170 m2 er beliggende i hovedbygningen og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, stor stue og køkken/alrum.

Yderligere information om pladsen kan ske ved henvendelse til Campingmæglerne.