Endelave Camping

Besøg det smukke Endelave

Pladsen:

Drømmer du om at blive selvstændig, og er der en iværksætter gemt i dig, så skulle du kigge på dette spændende projekt! Pladsen er ikke stor, men beliggende tæt på vandet og midt i den skønne natur. Med til projektet hører en Café, hvor alt inventar er fuldkommen up to date, og hvor man kan starte op med det samme. Café og plads har ikke været åbnet i år, og øen mangler derfor dette alternativ til overnatning. Til pladsen hører ligelede en heste stald, så man vil have mulighed for at have gæster, der medbringer egen hest eller man kan selv have heste til udlejning. Derudover er der en stor hal, hvor der vil være mulighed for at afholde forskellige aktiviteter, 3 hytter og en mindre, men velfungerende servicebygning. Pladsen er ikke inddelt i enheder, men er en stor åben plads, svarende til ca. 60 enheder.

Billeder af pladsen og tilhørende bygninger:

Bolig og Øen Endelave:

Med til campingpladsen hører en bolig på ca. 242 m2. Det er en separat villa fra 1942, med tegltag og nyere vinduer. Inden for vil det imidlertid nok kræve en gennemgribende renovering, for at man kan bosætte sig.

Endelave er en 13,2 km2 stor moræneø med store marine områder i det sydlige Kattegat. Ca. 1/3 af øen består af skov, hede og overdrev, men øen domineres af opdyrket land primært i syd og vest. Midt på øen ligger det højeste punkt, det 7,8 meter høje Snekkebjerg. Når man går i land fra færgen, som sejler fra Snaptun lidt uden for Horsens, så føler man roen i hele kroppen. Øen oser af hygge og natur og overalt ser man vilde kaniner. 

Byen har bevaret sit landsbypræg med et gadekær i den vestlige ende. Der findes stadig gamle bindingsværkshuse og gårde. I byen findes både kirke, museum, havn, købmand, skole, bibliotek, kro, kunsthåndværker og i den sydlige del af Endelave ligger den økologiske lægeurtehave. Derudover brygges der en helt specielt Endelave øl på øen.

 

Billeder fra vores rundtur på Endelave:

Pris: Kr. 1.750.000,-

For yderligere information kontakt  Campingmæglerne.