Skovlund Camping
Fyns hyggelige hjørne!

Pladsen:

Skovlund Camping er for dem, der sætter pris på at købe en plads, der er fuldkommen up to date og meget velholdt. Pladsen har 3 facilitetsbygninger med bla. familiebade, børneafdeling, flotte køkkener, vaskeri og meget mere. Med en flot havudsigt og med kort afstand til vandet kan man hurtigt komme ud og bade, sejle eller fiske. Skovlund Camping har også eget badeland. Pladsen er beliggende i Naturpark Lillebælt – tæt på både Middelfart, Fredericia og Kolding og er en af de smukkest beliggende campingpladser på Fyn. Pladsen drives i dag af et ægtepar, men er man 2 generationer/2 familier, kunne dette også være en mulighed.

Skovlund Camping er en topmoderne familievenlig campingplads, med flere legepladser, hoppepuder, kæledyr, boldbaner, vandland, minigolf, tennis, bordtennis og meget mere. 

Skovlund Camping råder over seks forskellige typer hytter der størrelsesmæssigt spænder fra 15 – 35 m2. Alle hytter har sol-terrasse med grill. Kontakt Campingmæglerne for yderligere informationer.

Bolig og by:

Pladsen råder over en stor privatbolig, som er beliggende i hovedbygningen. Afstanden ind til Middelfart er ca. 15 km og til Kolding ca. 40 km. Begge byer tilbyder et væld af muligheder for f.eks. familier med skolesøgende børn.